Про це він розповів на своєму каналі.

«Не став більше запитань, за що гинуть ваші хлопчики (російські військові – Ред.). Відповідь відома, але ви боїтеся її вимовити вголос. Вони безславно гинуть за те, що один маніяк вирішив увійти в історію як великий злодій. Злодій, який вирішив вкрасти чужу землю, майбутнє та життя вільних людей просто тому, що він вирішив, що може. Ось тільки своїх сил не розрахував», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, російський народ перетворився на стадо, і в нього тепер залишилася лише одна функція – приносити більше потомства, щоб було кому воювати. Також, як зазначив Борис Тизенгаузен, стадо не повинно бути розумним, саме тому в росії такий низький рівень освіти.

«У людини мислячої, у людини розумної є таке поняття, як інстинкт самозбереження. Така людина не поїде вмирати ані за гроші, ані за чужі імперські амбіції. Система освіти, де впереміш з уроками літератури та географії йдуть уроки патріотизму, якраз і спрямована на те, щоб дитина геть-чисто витравила в собі навіть базові зачатки критичного мислення», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович помітив нові проблеми зі здоров'ям у путіна, народ починає підозрювати: «Це розпад особистості».

Також Знай.ua повідомляв, що на росії путіна звинуватили у держзраді: ціни, смерті, розруха.