Про це він розповів на своєму каналі.

«Чим ми відрізняємося, чим відрізняється Україна від росії? Ми вже три рази виступали історично запобіжниками. Так завжди було, коли влада йшла не в тому напрямку, куди потрібно було. Це було під час Революції на граніті, це було під час Помаранчевої революції, це було під час Революції гідності», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, український народ завжди виступав запобіжником, коли бачив, що влада почала рухатися не в тому напрямку. І завжди українцям вдавалося зупинити владу, запобігти негативним для України наслідкам. Громадяни України дбали й дбають про своє майбутнє й долю Батьківщину, тому завжди робили все можливе, щоб не допустити найгірших сценаріїв.

«Натомість російський народ, вони взагалі нічого не роблять. Більше того, за всіма соціологічними опитуваннями, вони абсолютно підтримують те, що відбувається. Там 70-80% вважають, що це правильно, більше 70% кажуть, що треба знову на Київ йти», - зазначив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, понад тисячу учасників з усіх куточків України та світу взяли участь у «Пробігу до 100 тисяч бронежилетів».

Також Знай.ua повідомляв, що мешканці Придністров'я розчарувалися у росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники.