Про це він розповів на своєму каналі.

«Яке задоволення в Телеграм-каналах дивитися на відео, які знімають росіяни, які зазнають наших ракетних ударів, які дряпають від наших військ. Я бачу це все більше. Молодці наші. Ми дуже вдячні Збройним силам України за кожного знищеного російського військовослужбовця, бо він не дійшов до нас, до жителів мирних міст, і не зміг нас вбити, нічого поганого з нами не зміг зробити, не зміг пограбувати нас. Дякую вам», - заявив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, завдяки Збройним силам України та Головнокомандувачу української армії на сьогоднішній день ми вже маємо 50 тисяч убитих російських військових, що наближає нас до перемоги. Але, як зазначив Михайло Шейтельман, росія заперечує свої значні втрати на фронті.

«Путін же сказав, коли виступав на Східному економічному форумі, що за більше ніж 6 місяців війни вони нічого не втратили. Тобто 50 тисяч людей для путіна нічого не означають», - додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, понад тисячу учасників з усіх куточків України та світу взяли участь у «Пробігу до 100 тисяч бронежилетів».

Також Знай.ua повідомляв, що жителі Придністров'я розчарувалися у росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники.