Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Залишитися може тільки один. Росія ставить за мету, і це очевидно, вони навіть не дуже це приховують, знищити Україну. І не просто Україну як державу, вони хочуть знищити українство, все, що є складовою української душі. Тобто вони хочуть знищити українство за рахунок знищення максимальної кількість українців – носіїв поняття «воля», поняття «українство»», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, така екзистенційна, сакральна війна породжує питання: «А за що вона йде, за що ми боремося, що таке перемога і що буде після перемоги?» У суспільному дискурсі, як наголосив Олександр Кочетков, практично немає цієї теми, хоча кожен українець має визначити для себе, заради чого гинуть наші герої. Повернення територій хоч і важливо, однак не може бути сакральною метою війни.

«Яку Україну ми хочемо отримати після перемоги? Ми маємо говорити про суспільний устрій, державну систему, взаємовідносини, суспільні відносини. Це інше, що складає, власне, не тільки державу, а й основу країну, - за що ми змагаємося», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, пропагандисти розсмішили «військовими подвигами» своїх військ під час втечі.

Також Знай.ua повідомляв, що путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам.