Про це він розповів на своєму каналі.

Михайло Шейтельман провів опитування, де поцікавився у людей, які їхні прогнози щодо закінчення війни. При цьому політтехнолог зазначив, що не відкидав і найтриваліших варіантів у 100 місяців і найкоротших у кілька днів.

«У будь-якому разі, на думку колективного розуму, війна триватиме ще приблизно 7 місяців із сьогоднішнього дня. Точніше кажучи, якщо не відкидати найменші та найбільші (варіанти – Ред.), то вона навіть триватиме 7 місяців та 3 дні. А якщо відкинути найбільші та найменші, то 7 місяців без 5 днів», - повідомив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог також зазначив, що рівно через 7 місяців та 3 дні у нас буде православний Великдень, а через 7 місяців без 5 днів буде католицький. Тобто, прогнозована дата закінчення війни, яку обрали українці, потрапить на важливе свято.

«Отже, згідно з нашим колективним розумом, війна закінчиться у Великдень, неділя настане. От і подивимося, чи мав рацію колективний розум», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також, як розповів політтехнолог, усі українці, які брали участь в опитуванні, упевнені, що війна закінчиться абсолютною перемогою України.

Як писав раніше Знай.ua, пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині: «Зайняли війська НАТО».

Також Знай.ua повідомляв, що Києвом гуляє фанат «руського міра» та висміює символи боротьби українців.