Про це він розповів на своєму каналі.

«Закон 2019 року, здається, «Про оборону України», там у 12 статті йдеться, що сектор оборони складається зокрема з чотирьох складових, одна із яких – це добровольці. І оцю норму треба розвинути. Тільки сліпий не бачив, що воює не лише ЗСУ, не лише воєнізовані формування. Ті легендарні добробати, вони увійщли хто в ССО, хто в Нацгвардію. Але медики не зобов’язані одягати погони», - повідомив Геннадій Друзенко.

За словами правника, українські добровольці – це фантастичний резерв, який може всюди долучитися, який значно більш гнучкий, мобільний і, звичайно ж, мотивований. Як наголосив Геннадій Друзенко, люди, коли їдуть без грошей, напевно, вони мають тільки одну мотивацію – максимально викластися й врятувати якомога більше людських життів.

«Цифри врятованих оборонців України, яких врятували тільки медики ПДМШ, свідчать самі за себе. Це за 4 місяці більше ніж 1600 пацієнтів, і частина з них були надважкі», - зазначив Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ЗСУ розгромили черговий російський підрозділ: Москва залишилася без оборони на випадок війни з НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що спійманим в Україні російським вчителям загрожує величезний термін: Ірина Верещук відкинула можливість обміну.