Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Візит Блінкена треба розглядати в комплексі, спільно із заявами цілої плеяди військових, генералів Сполучених Штатів Америки, які сказали таку фразу, що, якщо ми (США – Ред.) знищимо росію, нічого ж поганого в цьому не буде. Тобто нічого поганого не буде в тому, що ми (США – Ред.) проведемо військову операцію, яка призведе до знищення геополітичного гравця – росії», - зазначив Олександр Новохатський.

Політичний аналітик повідомив, що росія своїми діями нагадує нацистську Німеччину, адже скоює жахливі злочини й погрожує світу ядерною зброєю. Росія, як наголосив Олександр Новохатський, - концентроване зло, яке має бути знищене. І в знищенні рф зацікавлені також і США.

«Сполучені Штати ухвалили внутрішнє рішення повноцінно опікуватися російсько-українською війною. Отже, візит Блінкена, несподіваний і неочікуваний, може свідчити про те, що в Київ заїхала делегація співробітників військового відомства чи комплексних, які вже будуть тісно з українськими військовими займатися цілим рядом операцій, метою яких є повне повалення ладу рф», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям під час війни повідомили про ще одну загрозу: попередження Мінсоцполітики.

Також Знай.ua повідомив, що у кремлі звернулися по допомогу до країн Центральної Азії: воювати нема чим.