Про це він розповів на своєму каналі.

«Я навіть читав, що обмеження виїзду за кордон буде. Сьогодні буквально і в попередні дні Міністерство оборони підтвердило, що ніяких заборон на виїзд за кордон для жінок немає», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, зовсім немає необхідності жінкам навіть ставати на військовий облік, оскільки Міністерство оборони України внесло відповідні зміни. Як зазначив Олександр Качура, відповідно до цих змін, до 1 жовтня 2023 року питання військового обліку для жінок і виїзду за кордон буде відтерміновано, тобто жодних змін стосовно цього питання впроваджувати не планують.

«Я знаю, що є законопроект, який внесли колеги, і він уже підтриманий Профільним комітетом Верховної Ради України. У нас є цілий рік до 2023 року, щоб врегулювати це питання», - додав Олександр Качура.

Народний депутат також зазначив, що в Україні є жінки, які зараз воюють, захищаючи рідну землю від ворога. Однак вони роблять це абсолютно добровільно, і вони надзвичайно вмотивовані, адже розуміють, за що борються.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ЗСУ розгромили черговий російський підрозділ: Москва залишилася без оборони на випадок війни з НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти тікають із Криму та півдня України після успіху ЗСУ на Харківщині - ГУР: «Терміново продати житло».