Про це він розповів на своєму каналі.

«Чим відрізняється станова економіка від ринкової економіки? Тобто у нас все побудовано так, що є величезна кількість чиновників, станів, там суддівські стани, прокурорські стани, стани податківців, стани екологічних інспекторів, і кожен з них має свою ділянку, де вони збирають «данину» з підприємців», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, ці так звані стани пишуть самі собі умови, на основі яких вони збиратимуть ренту з громадян, із підприємців. Саме так, як наголосив Павло Себастьянович, влаштовано станову, або рентну, модель економіки. Саме ця модель економіки зараз в Україні. На Заході встановлено класову модель економіки.

«Тобто ти зміг заробити гроші, якийсь створив продукт, який затребуваний на ринку. Ти на ринку займаєш своє місце і завдяки своїм знанням отримуєш свою зарплату. Це називається класове суспільство, де люди витрачають свої зусилля на освіту та роботу і пропорційно цьому отримують винагороду, а підприємці вигадують нові послуги та товари. Все залежить лише від твого таланту», - додав підприємець.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям під час війни повідомили ще одну загрозу: попередження Мінсоцполітики.

Також Знай.ua повідомляв, чи загрожує Україні дефіцит цукру: новий сезон зіштовхнувся із серйозними проблемами.