Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Дивіться, я вважаю, що з’являться нові політичні сили з новими обличчями, як це завжди у нас відбувається. Це беруть якихось людей у свою партію, які були на війні чи здійснили подвиги, і на цьому будуть будуватися наступні вибори, на якихось нових партіях. Це моє бачення», - повідомив Віктор Крівель.

За словами політичного аналітика, зараз, під час війни зарано говорити про політику, про те, якими будуть нові партії і за кого люди голосуватимуть на виборах, оскільки українці наразі думають лише про завтрашній день і про своє життя. Віктор Крівель наголосив, що у час, коли над людьми постійно нависає загроза, складно обмірковувати політичне майбутнє.

«Тому це не те питання, яке зараз можна дуже розглянути, хто там є на політичній арені. Політичні партії закривають, і це буде нове поле далі для бою, хто буде очолювати, хто буде куди йти. Але якщо ми рухаємося в Європейський Союз, то мені здається, що це (політичний процес – Ред.) вже буде якось по-іншому», - додав Віктор Крівель.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Жданов розповів, що вивело з ладу росіян: більше не ведуть обстріл з Чорного моря.

Також Знай.ua повідомляв, що із Криму закрили виїзд: почнуть інтенсивне виловлювання «гарматного м'яса».