Віліс Дамбінс, акціонер групи компаній VS Energy, до складу якої входять «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго», «Рівнеобленерго», придбав для українських бійців п'ять позашляховиків, три квадрокоптери Autel Evo 11, а також машини швидкої допомоги для транспортування поранених.

Загальна сума особистого внеску Віліса Дамбінса у боротьбу України за свободу становить вже понад 83 тисячі євро.

«Я не українець за національністю, але став українцем за духом. Путін та росія мають відповісти за кожну смерть в Україні.

Менеджмент компаній групи VS Energy та особисто я робимо все можливе для перемоги України. Сума допомоги компанії VS Energy давно перевищила позначку 60 млн грн. І я особисто, як і моя родина, моя країна Латвія, мої друзі, як і багато європейців, готові допомагати українцям до повної перемоги над росією», - прокоментував свою допомогу Віліс Дамбінс.

Акціонер групи компаній VS Energy допомагає не лише військовим. Віліс Дамбінс надає фінансову допомогу Центру соціальної ініціативи у Ризі COMMON Ground (Латвія), яка працює з вимушеними переселенцями з України, а також організації HUMANOSH – Sława and Izek Wołosiański Foundation. Їй Віліс Дамбінс передав 30 000 євро на медичний транспорт для перевезення поранених.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Всі до одного співробітники компаній у групі VS Energy підтримують Україну. Понад 600 співробітників наших обленерго служать в українській армії, а решта – захищає тил. Наша робота – забезпечити електропостачання кожному будинку, кожній школі та лікарні. Перемога буде за Україною!», – наголосив Віліс Дамбінс.