Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Тероризм – це зброя слабких. Тероризм – це соціальне явище, коли ми, погрожуючи мирним людям, погрожуючи людям, які не причетні до бойових зіткнень, ми вимагаємо політичних рішень. Оце називається тероризм, від слова терор, залякування, жахання», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, росія використовує силу у вирішенні різноманітних питань, тому її діяльність де-юре не підходить під визначення тероризму. Олександр Новохатський наголосив, що дії росії свідчать насамперед не про тероризм, а про агресивну війну на винищення українського народу.

«Тут більше підходить юридична кваліфікація геноциду, ведення агресивної війни, злочини проти людства і людяності. Тероризм же – певний вид суспільних злочинів, об’єктом цього злочину є люди, які не причетні до центрів прийняття рішень. Якщо причетні, це називається диверсія», - зазначив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович назвав ділянку на фронті, де окупанти ще сіпаються проти ЗСУ: «Намагаються тиснути».

Також Знай.ua повідомляв, що Держсекретар США Ентоні Блінкен поділився емоціями від контрнаступу ЗСУ і розкрив деякі подробиці: все тільки починається.