Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Ми можемо довго розмовляти про технічні й технологічні можливості сталого розвитку. Ми можемо довго розмовляти, чи виправдовуються економічно сонячні панелі, вітродвигуни тощо. Але ми повинні зрозуміти, що ми знаходимося в епосі постмодерну, і вона буде тільки розвиватися. Якщо немає зараз технологічних можливостей, значить, вони будуть», - повідомив Андрій Закревський.

За словами інженера, в епоху постмодерну обирають те, що менше шкодить планеті, а найменше шкодить саме природний газ, який і стане енергетичною валютою цього зеленого переходу. І перед будь-якою країною, яка досі не ввійшла в епоху постмодерну, стоїть цей історичний перехід.

«І далі виникає таким момент: а де ж природний газ чи нафта можуть точно бути замінені альтернативними речами, які не шкодять зеленому переходу? Там, насправді, вибір не дуже великий, він полягає тільки в тому, щоб у цьому випадку вторинне щось використовувати. У новій парадигмі також не буде сміття. Найближчі 20 років проблема переробки сміття – це буде «золота жила», - зазначив Андрій Закревський.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, восени здорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз.

Також Знай.ua повідомляв, як заощадити на опаленні взимку: найдієвіші поради, щоб не змерзнути та зменшити платіжки.