Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Основне питання було: що робити? Тобто всі ми знаємо, що оце погано, але що з цим робити? Тобто хотіли, щоб я сказав рецепт того, що треба робити. Але я їм чесно сказав, що рецепту немає», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, немає одного рецепту, завдяки якому вдалося б вирішити всі проблемні питання в Україні. Будь-які зміни, як наголосив Павло Себастьянович, залежать від конкретних людей, від їхніх дій, навколо яких уже й можна спробувати вибудовувати якийсь шлях розвитку. Але наразі не було ще людини, яка змогла б вигадати досконалий рецепт змін для України.

«Тобто кожний, наприклад, людина с ОСББ, республіканець якийсь, я у своєму осередку – всі ми діємо так, як вважаємо за потрібне, і хтось із нас рано чи пізно «вистрілить». І тоді будуть основи для об’єднання, тому що зараз складно вигадати, як саме потрібно діяти. От що потрібно зробити, щоб у країні все змінилося. У мене рецепту немає», - зазначив Павло Себастьянович.

Підприємець додав, що зараз всі повинні просто робити свою справу, те, що вони вміють, і, можливо, згодом навколо чиїхось ідей об’єднаються люди.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ФОПів звільнили від податків, але не в Україні: у Литві українських підприємців не оподатковуватимуть, які умови.

Також Знай.ua повідомляв, які суми побачать українці у платіжках вже скоро: актуальні ціни на газ, опалення та світло.