Фахівці центрального апарату Держекоінспекції на чолі із першим заступником голови Дмитром Зарубою спільно з головою Деснянської районної державної адміністрації у місті Києві Дмитром Ратніковим приєднались до відзначення Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”.

Цього року, попри погодні умови та воєнний стан, ДЕІ долучилась до міжнародної спільноти із 191 країни світу, що проводять екотолоки у своїх містах, аби нагадати, що тільки від нас та нашого ставлення до довкілля залежить сталий розвиток нашої країни, який просто не можливий без чистого навколишнього природного середовища!

Фахівці Держекоінспекції відзначили Всесвітній день прибирання
Фахівці Держекоінспекції відзначили Всесвітній день прибирання

Сьогодні локацією для прибирання обрано одне з найулюбленіших місць відпочинку киян - парк Муромця, що знаходиться у заплавах Дніпра. І шкода, що на фоні прекрасного краєвиду рідного міста бачимо "поклади" сміття, яке лишають по собі несвідомі громадяни.

Нагадаємо, що згідно з даними Держекоінспекції, саме порушення у сфері поводження із відходами є найпоширенішими серед населення. Адже за 8 місяців 2022 року державні інспектори розрахували шкоди, завданої земельним ресурсам внаслідок засмічення та забруднення, на суму понад 750 млн гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дякуємо всім, хто сьогодні робить нашу землю чистішою, а перш за все, ЗСУ, бо саме вони наразі проводять найголовніше прибирання у нашій державі!