Про це повідомив Ігор Судак, генеральний директор компанії «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», яка керує «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго», «Рівнеобленерго».

«Наша компанія та її європейські інвестори роблять все потрібне для перемоги України. Ми виконуємо наші зобов'язання перед державою з урахуванням складної ситуації на окупованій Херсонщині. Також група компаній VS Energy направила з 22 лютого 2022 року на допомогу українській армії та гуманітарні ініціативи понад 60 млн грн», – розповів Ігор Судак.

Наразі обленерго, що входять до складу групи компаній VS Energy, зайняті підготовкою до складного зимового періоду.

«Сьогодні ми активно готуємося до холодної пори року та робимо значні інвестиції у формування аварійних запасів, закупівлю нових машин для виїзних бригад обленерго. Нам потрібно збільшити запаси матеріалів, щоб перестрахуватись на випадок непередбачуваних ситуацій. Робимо все можливе та неможливе, аби зима для мешканців регіонів України пройшла якомога легше», – наголосив Ігор Судак.

«ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» об'єднує в єдиній системі управління п'ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу ("Херсонобленерго", "Житомиробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго", "Рівнеобленерго"). На підприємствах в управлінні компанії працює понад 11 тис. працівників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

З 2014 року акціонерами VS Energy є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).