Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Переходити на українську мову можна і потрібно, треба тренуватися, навіть якщо не виходить, навіть якщо всередині відчувається дискомфорт чи думки затикаються. Тому що українська – це та платформна культурна суть, яка була до Русі», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, ми зараз рухаємося до того світу, в якому головну роль відіграватиме інтелектуальний авангард, інтелектуальні еліти. І в них, як зазначив Олександр Новохатський, українська буде як базова мова підключення до божественного, до Всесвіту.

«Вважалося, що українська мова – це код нації. Він справді код, код передачі, інтерфейс», - наголосив Олександр Новохатський.

Політичний аналітик підкреслив, що зрозуміти світ, зрозуміти українство, увійти до стану цивілізації волі, поєднати себе із Всесвітом через свободу найкраще саме через українську мову.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни назвали свій головний страх і це навіть не війна: трясуться над кожною пляшкою.

Також Знай.ua повідомляв, що терорист Стрєлков-Гіркін прикидує, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко.