Про це він розповів на своєму каналі.

«Але, насправді, хлопці й дівчата Збройних сил України сьогодні роблять неможливе. Те, що зараз відбувається, і те, з якою швидкістю відбувається звільнення територій, це ламає всі стандарти й канони західних експертів військових. Вони не розуміють, що відбувається взагалі», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, звільнення українських територій зараз відбувається дуже швидко, що не може не вразити увесь світ. Олександр Качура наголосив, що українці здатні і не на таке, і все ще тільки попереду, надалі на нас чекає ще більш масштабний контрнаступ і звільнення й інших українських територій.

«Зараз ми маємо в першу чергу забезпечити людей всім необхідним, які на окупованих територіях були, тому що деякі населені пункти перебували шість місяців під окупацією. Можна уявити, це ціле життя, що вони пережили. Вони повинні відчути себе вдома. Це найголовніше завдання для української влади», - додав Олександр Качура.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни назвали свій головний страх і це навіть не війна: трусяться над кожною пляшкою.

Також Знай.ua повідомляв, що Терорист Стрєлков-Гіркін прикидує, куди дострілює українська артилерія: ховатись доведеться далеко.