Про це він розповів на своєму каналі.

«І ось Папа Римський. Його перші заяви під час війни, у нього було таке, що це НАТО спровокувало росію. Потім у нього було, що всі сторони повинні перестати стріляти, потім у нього була ця Дугіна нещасна, яка безневинна жертва виявляється. Схоже, єдина безневинна жертва війни», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, зараз же Папа Римський вважає, що постачання озброєння Україні – це тепер високоморальне питання, бо це необхідно для самооборони, для самозахисту, це правильно та морально. Михайло Шейтельман наголосив, що всі заяви Папи Римського свідчать про те, що його позиція таки змінилася.

«Чому змінювалися позиції західних лідерів? Вони бачили, що творить росія, вони бачили, наскільки це питання виживання для України, та змінювали свою позицію», - додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни назвали свій головний страх і це навіть не війна: трясуться над кожною пляшкою.

Також Знай.ua повідомляв, що терорист Стрєлков-Гіркін прикидує, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко.