Про це він розповів на своєму каналі.

«Якого числа відзначати День перемоги: 8 травня чи 9 травня? Ось бачите, яке важливе питання нас хвилювало ще рік тому. Тоді в Україні сперечалися про це. А тепер ми знаємо, що День перемоги в Україні відзначатиметься тоді, того дня, коли Україна переможе російську федерацію», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Україна зробила вже великий крок до перемоги – звільнено майже повністю Харківську область. Але наше свято, як зазначив Михайло Шейтельман, сильно затьмарене, тому що в Ізюмі розкрилися чергові факти вбивств, які чинила російська армія.

«440 тіл виявлено в одному похованні. Ви бачили, напевно, всі ці фотографії жахливі. Зараз вестимуться роботи, впізнаватимуться тіла. І ось там є багато українських військових загиблих», - наголосив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог зазначив, що в Україні необхідно окрім Дня незалежності ще зробити День пам'яті тих, хто боровся за незалежність, аби згадати всіх, хто захищав нас та Україну.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни назвали свій головний страх і це навіть не війна: трусяться над кожною пляшкою.

Також Знай.ua повідомляв, що терорист Стрєлков-Гіркін прикидує, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко.