Про це він розповів на своєму каналі.

«Бувають хороші етнічні росіяни, які стають політичними українцями. Це ж знову-таки питання, кого ми вибираємо. Це хороша дискусія, це знову ж таки порушує питання дуже важливе, засадниче: «А що означає бути українцем? Чи достатньо просто говорити українською мовою, чи носити вишиванку, чи мати вдома жовто-блакитний прапор» - зазначив Геннадій Друзенко.

За словами правника, зараз під час війни хтось гине за свою Батьківщину і за свій народ, а хтось під синьо-жовтим прапор і тризубом розкрадає вагонами гуманітарну допомогу. Геннадій Друзенко наголосив, що носити вишиванку чи мати український прапор важливо, але не достатньо, щоб вважати себе українцем.

«Головне, щоб у цій жовто-блакитній чаші завжди було шляхетне вино. Дуже важливо, щоб ми не наливали такі «шмурдяки», як у моїй юності казали, у цю омиту кров’ю чашу. Аж занадто дорога ціна», - додав Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Жданов розповів, як дії путінської армії в Ізюмі позначаться на постачанні зброї: «Там нереальні звірства».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний оглядач передбачив наративи путіна аж до деокупації Криму: «За планом це чи ні?».