Президент Володимир Зеленський відзначив, що Служба безпеки України стала працювати ефективніше, це проявилося на звільнених територіях Харківської області, – тож Росії не буде на кого спертися там у своїх загарбницьких намірах.

Про це стало відомо з відеозвернення Володимира Зеленського ввечері 19 вересня.

"Харківська область – стабілізуємо ситуацію, тримаємо позиції. Хочу подякувати Національній поліції за швидке відновлення правопорядку на щойно звільненій території. І Службі безпеки України за те, що працює тепер помітно результативно. Не можу розкривати всіх деталей, але завдяки СБУ зараз маємо впевненість, що в окупантів не буде жодної опори на українській землі".

Також Володимир Зеленський зазначив, що окупанти після контрнаступу ЗСУ "відчутно панікують", але в них буде лише два варіанти дій: або втечуть у Росію, або будуть засуджені в Україні.

Президент також розповів, що на ставці головнокомандувача в понеділок розглянули питання захисту державного кордону.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще