Про це він розповів на своєму каналі.

«Ці всі бойові дії, ці перемоги стануть легендарними, я б сказав, епічними, на рівні тих баталій, які відбувалися в античні часи. Із цим точно будуть працювати історики, про це будуть писати в підручниках. Але ми вже бачимо в риториці росії, вони вже намагаються згодувати це своєму населенню, що начебто не Збройні сили України їх перемогли, а Об’єднані сили НАТО, тому що так це простіше продати населенню», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, Збройні сили України зараз перемагають, успішно дають відсіч ворогу й знищують так звану «другу армію світу». Олександр Качура наголосив, що, згідно з останніми новинами, москва стає таким прохідним двором, беззахисним місцем, оскільки вся техніки і всі люди були скинуті в Україну.

«Це робить, мабуть, можливим самовизначення народів. Я думаю, що якраз у цей історичний відрізок поневолені народи зможуть все-таки самовизначитися і отримати державність, про яку вони мріяли», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ручні «республіки» колаборантів оголосили про референдуми: «ЛНР», «ДНР» та Херсонські гауляйтери.

Також Знай.ua повідомляв, що Лукашенко закликав готуватись до оборони: знову загрожує Україна.