Про це вона розповіла на каналі Прогноз.

«Вони невдоволені. Дуже невдоволені, тим, що путін, виявляється, надурив їх. Дуже емоційне сприйняття мобілізації. Ясна річ, оченята розплющуються потихеньку і, дивіться, - завіса з очей падає. Люди розуміють, що біда прийшла у їхню сім’ю, що це тепер їх стосується. І що вони починають робити? Заколот. Агресувати. Я бачу мітинги… Юрби людей, які проти військового стану, які намагаються достукатися до верхівки… Будуть підпали, спроби підірвати, зруйнувати. Отже, кремль, чекайте, вже скоро», - зазначила Марія Тиха.

За словами відьми, горіти кремлю вже у жовтні 2022 року. Крім цього, Марія Тиха не виключає й замахів на путіна. Бо брехливий образ величної розумної людини, яка справедливо керує велетенською країною, нарешті, зруйнований в очах росіян.

«До кінця 2022 року путіна не скинуть, але спроби замахів на його життя чекайте. Тому що і його (ред. - путіна) найближче середовище відрікається від нього. Замовний замах буде. А у 2023 році заколоту в самому кремлі не буде, але буде навколо нього» - зазначила Марія Тиха.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як росіяни відреагували на мобілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Гавриш розповів, що сьогодні починається новий етап російсько-української війни.