Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Ми виходимо на фінальний етап конвенційної війни. путін включив у неї, окрім воєнного елементу, тобто мобілізації, збільшення воєнного контингенту безпосередньо на фронтах України, який неминуче сюди прийде, також і політичний інструмент, референдум є частиною зброї», - зазначає Степан Гавриш.

Як він пояснює, ці псевдореферендуми є частиною плану Генерального штабу, де також працюють воєнні політтехнологи. Водночас гість програми підкреслює, що в цьому плані росії навіть не важливі результати голосування, важливий сам факт, що це покажуть по телевізору.

Зараз же, каже політик, путін намагається забезпечити паритет, який похитнувся, адже на території України він має у 3-4 рази менше своїх військових, ніж кількість ЗСУ, не кажучи вже про Нацгвардію, СБУ та поліцію. Водночас він додає, що мобілізувати людей в армію – одне питання, інше – забезпечити її та навчити, на що потрібні ресурси та час.

«Війна стала іншою, ми ведемо війну на іншому рівні вже, Україна переходить на інший рівень війни. Якщо путін веде модернізовану Другу світову війну завдяки якимось елементам, які вважаються високоточною зброєю, новою авіацією з високими швидкостями, тощо, то НАТО побудувало новий тип українських Збройних сил», - підкреслює Степан Гавриш.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній розповів, як українці та росіяни сприймають сьогоднішню війну.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, яку роль у російсько-українській війні відіграв полк «Азов».