Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає політтехнолог, Медведчук нарешті добігався, а Україні вдалося звільнити бійців полку «Азов», хоробрих героїв, які так довго обороняли Маріуполь, стягнули на себе величезну частину армії рф та дозволили нам стримати російську агресію.

«Завдяки цим людям насправді, я думаю, зокрема не вийшло у росії (ред. – захопити Україну), бо на кілька місяців росія зав'язла у Маріуполі. Бійці «Азова» вільні», - наголошує Михайло Шейтельман.

Після обміну азовців на Медведчука, констатує він, стало зрозуміло, хто скільки коштує. Як згадує експерт, у журналі Forbs особистий статок Медведчука оцінюється в 600 мільйонів доларів, а його обміняли на 200 українських військових, тобто кожного росія оцінила у 3 мільйони. Він наголошує, що це говорить про те, що й росія високо цінує наших військових.

«Зверніть увагу, путін однією рукою оголошує мобілізацію, каже мільйону російських людей, що вони зараз їдуть помирати, він поверне свого кума з України, а 200 найкращих українських бійців поверне Україні», - констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що українські військові стануть одним із чинників створення нової України.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про головні завдання людства сьогодні.