Про це він розповів у програмі «Розвилка».

За словами експерта, у росії будуть йти дуже цікаві процеси, вони вже фактично почалися і лом не зупинити. Він вважає, що старої росії більше не буде, а що буде на її місці і яка це буде країна, стане зрозуміло через рік-півтора. Проте, переконаний політолог, уже до кінця осені розпочнуться цікаві процеси, які ми спостерігатимемо в режимі онлайн.

«Ті події, які ми спостерігаємо, закінчаться глобальним внутрішнім потрясінням у росії. У форматі бунту чи палацового перевороту – сказати важко. Я більше прихильник версії якогось палацового перевороту, але не в плані того, що знесуть путіна, а щодо того, що вежі кремля перейдуть між собою у відкрите протистояння», - пояснює Руслан Бізяєв.

Також він переконаний, що й старої України після війни вже не буде, зокрема, у минуле відійдуть усі -ізми. Також експерт зазначає, що треба враховувати фактор людей, які повернуться з війни. На його думку, ветерани вже матимуть право голосу та будуть авторитетами, але інше питання – наскільки це буде конвертовано у політичну владу.

«Тобто колишні військові стануть одним із факторів переродження України, нової України, старої України не буде, як і не буде старої росії», - наголошує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що російське керівництво сильно відстає від сучасного світу.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен повідомив, яка доля чекає на росіян після мобілізації.