Про це він розповів на своєму каналі.

«Ну що, росіяни, зовсім небагато часу минуло, і війна, така далека для багатьох із вас, постукала у ваші будинки. Жахливе слово «мобілізація» пролунало, і тепер для багатьох молодих росіян став очевидний, але не дуже простий вибір: втекти з росії, відкупитися чи піти на війну», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, лише однією пропозицією путін запропонував росіянам замість планів на життя будувати собі плани на смерть. Борис Тизенгаузен також наголосив, що російські чоловіки після заяви путіна вишикувалися у величезні черги, а всі квитки були блискавично розкуплені.

«Невелика кількість росіян вийшла на акції протесту, але більшість таки вирішила просто втекти. Вас (росіян – Ред.) вже почали відловлювати на вулицях і вручати повістки, ви й досі думаєте, що все йде за планом? Тоді маю для вас погані новини: плану немає і ніколи не було. Замість плану є лише маніакальне бажання вашого правителя за будь-яку ціну виграти війну», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни рванули ховатися від могилізації до Білорусі, але вусатий диктатор усіх здасть воєнкому.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Чаплигін розповів, чому росіяни тікають від мобілізації.