Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Щодо виділення фінансової допомоги Україні можуть бути питання, тому що новий італійський уряд прийшов із програмою «своя сорочка ближче до тіла». Тому я не думаю, що найближчим часом Італія залишатиметься таким же економічним і військовим донором України, яким вона була при уряді Драґі», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Також він зазначає, що політика нового уряду Італії стане в принципі більш консервативною, вона стане внутрішньо італійською, тобто розрахована на вирішення поточних завдань.

У той же час, політолог запитує, як це в них вийде в контексті того, що Євросоюз – це єдина зона. Він нагадує, що й екю раніше, і євро зараз – це Італія, Німеччина, Франція. Також експерт нагадує про офіційний внутрішній борг Італії, про те, що приватні італійські фірми винні зокрема британському Сіті більше двох трильйонів євро.

«Але у будь-якому разі у Євросоюзі почалася, висловлюючись радянською термінологією, перебудова. Як ви розумієте, далі це перестрілка, а потім перекличка», - наголошує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що сьогодні російська армія програє за всіма фронтами.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як росіяни відреагували на мобілізацію.