Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Наразі на лінії фронту з нашого боку, якщо вірити пану Конашенкову, воюють привиди. З іншого боку, у російській армії йде концепція «втрат немає», - констатує Руслан Бізяєв.

Також він звертає увагу на один цікавий психологічний аспект, про який пишуть навіть самі росіяни. Зокрема, зазначає політолог, йдеться про появу нового терміну, тепер є не лише 200-ті, 300-ті, а ще й 500-ті.

«500-ті – це ті, хто відмовляється виконувати наказ. І, наскільки я розумію, це не поодинокі випадки, якщо це потрапило вже в публічну площину, якщо про це вже написали. Тобто моральна складова в російській армії та її сателіта є досить неоднорідною і досить неоднозначною», - пояснює Руслан Бізяєв.

За його словами, у російському суспільстві все інтенсивніше ставлять правильні питання. Зокрема, експерт рекомендує просто погортати стрічку в Телеграмі або подивитися російські офіційні та неофіційні ЗМІ, щоб зрозуміти, що це як на долоні. Він наголошує, що росія програє не лише на полі бою, не лише інформаційну війну, а й за мотивацією.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як росіяни відреагували на мобілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман прокоментував той факт, що Іран дає росії безпілотники.