Про це він розповів на своєму каналі.

«Я спілкуюся з багатьма військовими й не можу розповідати, що насправді там (в Ізюмі – Ред.) є. Але на нас ще багато такого очікує, і я впевнений, що те, що зараз робить російська армія, - це ніщо інакше, як намагання знищити націю, просто стерти її з лиця землі», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, попри всі спроби російської федерації знищити українську націю, їм нічого не вдасться. Олександр Качура наголосив, що це буде боляче, що вже зараз втрати величезні, але ми все одно здобудемо перемогу й виженемо ворога з українських територій.

«Чим більше ми будемо звільняти свої території, тим, на жаль, ми будемо більше бачити ті жахи, які вони (росіяни – Ред.) вчиняли на нашій землі», - додав Олександр Качура.

Народний депутат також зазначив, що навіть попри те, що зараз інформація про жертв у звільненій Харківській області не поширюється активно по всьому світу, однак наразі там ведуться роботи й міжнародні прокурори, українські правоохоронні органи, іноземні юристи допомагають в тому, щоб усі злочини російської федерації були задокументовані.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у Міноборони розповіли, як відбувається підготовка до зимового сезону для ЗСУ: дефіцит форми пообіцяли прибрати.

Також Знай.ua повідомляв про загальну мобілізацію в Україні: які види повiсток існують, і чи означають вони негайне відправлення на фронт.