Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Тут відбувається розбещення влади. От розбещення владою путіна і всієї еліти навколо нього, відбулося вже повністю абсолютно на 100%. Тобто вони живуть у своєму світі, у своєму уявленні, реальна картина їх не цікавить. Вони не те, що її мають чи не мають, можуть мати чи не можуть. Вона (реальна картина – Ред.) їх просто не цікавить», - повідомив Андрій Шкіль.

За словами політика, уявний світ, який створили в росії, настільки подобається росіянам, настільки він для них комфортний, що вони більше ніж за 20 років звикли до думки, що цей світ неможливо зруйнувати. Андрій Шкіль наголосив, що зараз така ж картина: головна і єдина проблема росії в тому, що вони не засвоїли уроки історії.

Також політик зазначив, що російський народ не може повалити путіна і його режим, оскільки росіяни демотивовані, вони не докладають зовсім зусиль для цього.

«Ніколи не відбувалося так, щоб демотивований натовп взяв і переміг диктатора. Чому цей демотивований натовп не може змести диктатора путіна? Бо він демотивований, він не має мотивації», - заявив Андрій Шкіль.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, «кухар» путіна пригожин визнав, що ППК «Вагнер» створено спеціально для війни в Україні ще 2014 року.

Також Знай.ua повідомляв, що радник ОП Подоляк порівняв мобілізацію у рф та в Україні: «Ми вже створили резерви».