Про це він розповів на своєму каналі.

«Ну в першу чергу, я хотів би сказати, що ми повинні вірити Збройним силам України, наші хлопці й дівчата довели, що вони найпотужніші у світі. І те, які вони результати показують, це точно підтверджує», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, жодні псевдореферендуми російської федерації на окупованих українських територіях, жодні заяви окупантів про подальші кроки не вплинуть на плани української армії і ніяк уже їх не зможуть змінити. Олександр Качура наголосив, що Збройні сили будуть поступово звільняти від ворога всі території України, зокрема й Луганщину.

«Зрозуміло, що якщо нам вдасться, а точніше, коли нам вдасться вибити ворога з Луганської області, це повністю змінить карту, архітектуру плану щодо наступу на територію України зі сторони росії», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, посольство США закликало своїх громадян негайно покинути росію.

Також Знай.ua повідомляв, що радник ОП Подоляк порівняв мобілізацію у рф та в Україні: «Ми вже створили резерви».