Про це вона розповіла на каналі «Садок вишневий».

Марія Кучеренко повідомила, що близька до путіна людина, учасник переговорів на боці росії Дмитро Козак хоче завжди у всьому бачити результат, але при цьому його дуже легко вибити з колії.

«Він (Дмитро Козак – Ред.) приходить на те, що є, і з тих, хто є, вичавлює той результат, який йому потрібний. Але якщо ми говоритимемо про переговори, про його удачі та невдачі у цих переговорах, то, насправді, Козак справді про результат, про те, щоб він бачив якісь завершені дії, якісь лінійні дії», - повідомила Марія Кучеренко.

За словами експертки, коли із Дмитром Козаком починають «грати в асиметрію» у переговорному процесі, він одразу ж здувається. Асиметрія, як наголосила Марія Кучеренко, - це коли у переговорах з'являються треті сторони, якісь несподівані процеси, несподівані реакції, які й вибивають Дмитра Козака із процесу.

«Його шори – це росія, тобто він про все звик мислити дуже російськими категоріями. Для нього, що у випадку з Придністров'ям, що у випадку з Україною абсолютно було незрозуміло, що те, що спустили б у вигляді рішення його опоненти з переговорів, воно не обов'язково буде втілено», - повідомила Марія Кучеренко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, батьків путіна попросили вплинути на божевільного сина: дістати з могили.

Також Знай.ua повідомляв, що в Офісі Президента назвали терміни, коли закінчиться війна росії з Україною: «Після падіння».