Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

Як пояснює гостя програми, якщо людина просить її щось зробити, то вона має звертатися до сил, їй мають дати щось певне, дороге підношення. Водночас відьма наголошує, що практик у будь-якій своїй роботі має тримати баланс. Наприклад, розповідає вона, якщо це порча, то має бути й чистка: калічиш і допомагаєш – баланс.

«Я вважаю, що практик – це посередник між силами та людьми, нам дане завдання карати за справедливістю, природно», - наголошує Марія Тиха.

Мірилом цієї справедливості, зазначає вона, є ми самі. За словами відьми, у її практиці було багато таких випадків, коли людина зверталася до неї, наприклад, із порчою, але клієнт був неправий і вона йому відмовляла. Це стосується, зазначає вона, зокрема, шкоди дітям.

«Сили відносяться до дітей дуже особливо, особливе ставлення. Ми не маємо права чіпати дитину, тому що, якщо я чіпаю дитину, мене дуже сильно карають. Діти – це найчистіша жива енергія, сили забороняють це робити», - пояснює Марія Тиха.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гордєєв дав свій прогноз на жовтень щодо ядерної істерики.

Також Знай.ua писав про те, що Гордєєв втомився від пророцтв і попрощався з кар'єрою екстрасенса.