Про це він розповів на своєму каналі.

«Хвиля поки що не дуже масових протестів прокотилася всією росією. Особливу увагу хочу звернути на Північний Кавказ. У Дагестані люди не просто стояли з листочками і чекали, поки їх запакують в автозаки, а дали справжню відсіч путінським псам, заставши стягнути в Дагестан додаткові загони Росгвардії. Дагестан став справжньою проблемою для російського керівництва і тепер є кілька сценаріїв», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, згідно з першим сценарієм, путін перекине Росгвардію з центральної частини росії, і тоді етнічні росіяни з особливою жорстокістю почнуть розправлятися з дагестанцями. Другий сценарій, як зазначив Борис Тизенгаузен, є вибухонебезпечним: залучити кадировців до придушення заколоту, але тут наслідки можуть бути непередбачуваними.

«І третій сценарій – це зменшення квоти мобілізованих із Дагестану, щоб хоч якось знизити градус напруженості. Але тут також можуть бути непередбачувані наслідки: інші суб'єкти можуть зрозуміти, що протести дають результат та повторити їх», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Україна подала заявку на пришвидшене приєднання до НАТО: Володимир Зеленський зробив термінову заяву.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, як світ відповість на використання росією ядерної зброї.