Про це він розповів на своєму каналі.

«От уряд розробляє водневу стратегію, тобто чиновники спільно, звичайно, з науковцями, з різними робочими групами розробляють водневу стратегію. Оскільки західний світ вимагає відмовитися від вуглеводнів, відмовитися від усього, що виробляє СО2, треба робити водень», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, водень, який виготовлений за допомогою якогось гідролізера та на сонячній батареї, вважається зеленим. І тепер, як наголосив Павло Себастьянович, в Україні планують усю енергетику переводити на водень, тобто електрика, металургія, автомобілі – все буде на водні.

«Тобто ось таку стратегію має наш уряд. Ну, звичайно, штовхає її не уряд, штовхають її активісти. Що із цього буде? Нічого не буде. Хто споживатиме водень?» - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, щоб отримувати пенсію, потрібна ця довідка: дістати її буде не просто.

Також Знай.ua повідомляв, що на українських АЗС піднялися ціни на бензин: яка ситуація з іншими видами палива.