Про це заявив керівник Волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook і запропонував низку відповідних заходів.

"Сьогодні в оркостані затвердили рішення про анексію частини українських областей, прикриваючись туалетним папером, які вони називають результатами референдумів. Якою має бути відповідь України та світу на проголошення анексії українських земель? Керівництво України має нарешті остаточно викинути російський бізнес та російських олігархів з України, а не йти на компроміси з агентами впливу Кремля, особливо у високим владних кабінетах. Запровадити тотальні санкції проти російського бізнесу та провести тотальну конфіскацію всіх російських активів", — заявив Палатний.

Світова спільнота, за його словами, має вжити насправді дієвих санкцій проти Росії.

"Цивілізований світ має затвердити не восьмий чи девʼятий пакет санкцій, а дієвий. Відключити банківську систему Росії від системи свіфт, встановити повне ембарго на енергоносії, зупинити сировинну економіку Росії. Назавжди закрити цю державу-бензоколонку", — зазначив Палатний.

Крім того, керівник "Української команди" наголосив, що західні партнери мають надати Україні новітнє озброєння.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Наші партнери мають забезпечити нас всім необхідним. Це і ракети, які здатні вражати цілі на понад 300 км, новітні військові літаки, сучасні танки. На ядерний шантаж Росії відповідь від світової спільноти має бути вже зараз. І як мінімум це найсучасніше ППО, яке може гарантувати громадянам України безпеку. Адже це Україна сьогодні форпост демократії та безпечного життя світу. Ще раз! Світ має бути єдиним. Перемога України — це перемога всього світу", — підкреслив керівник "Української команди".