Про це він розповів на своєму каналі.

«І ось зараз подивилися ми з вами виступ путіна, і в мене таке питання виникло: «Ну і що хотів-то?» Знаєте, чому я повівся? Все-таки чекав, що путін ну хоч щось урізноманітнить. Були люди, які думали, що путін придумав якусь багатоходівку. Що одержали? Нічого», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, були також люди, які думали, що ось путін визнає окуповані українські території своїми і потім оголосить ультиматум Україні. Тобто, як підкреслив Шейтельман, путін не повідомив нічого суттєвого, такого, що могло б докорінно змінити хід війни.

«Ось цей виступ путіна – це був виступ людини «з нудним обличчям», якій територій ніхто більше не дасть. На віддадуть йому більше ніколи наших територій», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Арестович заявив, що обіцяні 18 комплексів HIMARS вже в Україні: «Знаючі люди посміялися».

Також Знай.ua повідомляв, що після звільнення Лимана ЗСУ знайшли накрадений «скарб» окупантів: у таке навіть важко повірити.