Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Це глобальна війна, коли воюють практично всі країни, незалежно від того, де вони територіально знаходяться. І війна йде не лише за територію, війна йде за уми, тобто йде ідеологічна війна. У нас зараз схльоснулися «русский мир» і люди волі», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, зараз людям необхідно пояснити, у чому різниця між «русским миром» і волею, чому на боці добра, на боці волі у них буде щасливіше життя. Тому що, як наголосив Святослав Дубина, якщо ми не зможемо цього донести, ми програватимемо людей. Усі ті, хто був за «русский мир», давно вже перейшли на той бік до росії.

«Я розумію, що у нас залишиться десь 1,5% за «русский мир». Все одно будуть латентні, приховані любителі російського світу. Це люди, які не хочуть відповідати за себе, які делегують свою волю одному суверену», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович розповів, на що йде путін, щоб утримати автократичний режим: «Втратив союзників».

Також Знай.ua повідомляв, що Арестович заявив, що обіцяні 18 комплексів HIMARS вже в Україні: «Знаючі люди посміялися».