Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Наш шлях – це справді зростання продуктивності праці. І нам потрібно інвестиції спрямовувати, може, комусь це не сподобається, у трудомісткі галузі економіки, там, де високий рівень праці, бо праця є джерелом додаткової вартості та джерелом зарплат», - повідомив Олексій Кущ.

За словами економічного експерта, видобувна та переробна промисловості мають бути основою економіки в Україні, оскільки у нас дуже багато копалин. Олексій Кущ наголосив, що треба розвивати ті галузі, де є своя сировинна база, яка разом із людською працею стане чудовим джерелом додаткової вартості.

«Тобто це трудомісткі галузі на даному етапі, потім уже можна буде переходити до інноваційних, коли ми зможемо сформувати перший шар і досягти високих рівнів продуктивності праці, які у нас поки що відстають в порівнянні з європейськими країнами», - заявив Олексій Кущ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, прохарчуватися стане важче: експерти прогнозують підвищення цін на продукти.

Також Знай.ua повідомляв, що українцям повідомили про зміни у призначенні субсидій: як можна отримати пільги.