Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Війна або будь-які такі серйозні виклики сприяють дорослішанню. Ми несемо жертви, але якось дуже повільно стаємо дорослими. Люди ніяк не можуть взагалі зрозуміти, що відбувається. Насправді, нас якісь вищі сили обрали точкою, яка має змінити все, що тут було не просто в Україні, а в цивілізації», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами політичного аналітика, на українцях наразі лежить глобальна місія з перебудови світу, тому й мислити ми маємо теж глобально. Однак ми сприймаємо зараз ці всі події на такому утилітарному рівні й більшість громадян вважає, що наше призначення – відбудова України, будівництво доріг, цифрова трансформація.

Однак, як наголосив Анатолій Якименко, люди, які вважають це справжньої місією України, насправді, взагалі не розуміють, що зараз відбувається у світі і які трансформації наразі починаються.

«Відбуваються досить серйозні речі, і це мене непокоїть. До того ж, ми не дорослішаємо навіть у кордонах України 1991 року», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором путіним: опубліковано офіційний документ.

Також Знай.ua повідомляв, що польський міністр Кульпа розповів, навіщо росія обрала політику ізоляції за прикладом Північної Кореї: «Апарат насильства».