Напередодні “Українська команда передала” героям зі 130-го батальйону територіальної оборони міста Києва автомобіль Toyota Tundra.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив волонтер “Української команли” Орест Криштафович.

“Обіцяємо і надалі допомагати нашим захисникам на передовій і робити все можливе, а інколи і неможливе, задля наближення нашої перемоги на російським загарбником! Слава Україні і смерть ворогам!”, – написав волонтер.

Також він нагадав, що напередодні “Українська команда” на чолі з Артуром Палатним передала героям зі 130-го батальйону територіальної оборони міста Києва позашляховик Toyota Tundra, який пристосований для перевезення вантажів і зброї.

“Саме 130-й Батальйон київської ТРО першим вийшов на кордони України під час контрнаступу на Харківщині. Успіхів нашим героям!”, – наголосив Орест Криштафович.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще