Про це він розповів на своєму каналі.

«На кордоні росії та Грузії утворилися величезні черги з машин росіян, тих самих, які ще вчора кричали з дивана: «росія, вперед», а тепер тікають із країни. Але їх можна зрозуміти, вони ж не жінки Дагестану, щоб мужньо боротися з поліцією за права своїх синів і своїх чоловіків», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, росіяни, які тікають до Грузії від мобілізації, скаржаться, що їм холодно там у горах, що їм нема чого їсти, що вони цілодобово там стоять, і просять у всіх хоча б про якусь допомогу. І, звичайно, як підкреслив Олександр Качура, росія відгукнулася на прохання своїх громадян.

«Але ні, не мобільними пунктами обігріву, польовими кухнями. Вони привезли туди, що? Вони привезли мобільні військкомати. Коли ж вам уже дійде, що тікати вам більше нема куди. Ви або боротиметеся проти цієї злочинної влади, або вона вас усіх просто скоро проковтне», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович назвав наступне місто на східному фронті, з якого росіяни побіжать стрімголов.

Також Знай.ua повідомляв, що путін провалив навіть тактику геноциду свого народу: «Як у 1941 році».