Про це він розповів у програмі «Дипломатична кухня Трюхана».

«Знову ж таки, є кілька факторів, які вплинули на це рішення. Перше – сухопутний коридор створений, сил для подальшого наступу зараз немає. Психологічна ситуація з мобілізацією не найкраща, треба було показати перемогу. Перемогти, як вони хотіли, до 15 липня чи скільки там було цього разу, знову не змогли», - повідомив Руслан Ригованов.

За словами громадського діяча, путін вирішив провести референдуми, щоб відволікти населення від мобілізації та від поразок російської армії на фронті. Як підкреслив Руслан Ригованов, росія хотіла показати, що вони змогли й іншим, дипломатичним, а не військовим шляхом досягти мети. Загалом ці референдуми були просто замилюванням очей для населення.

«У цій ситуації є невідомий факт. 3-го числа мала засідати Держдума, яка мала розглядати питання щодо визнання референдумів. Чому він (путін – Ред.) сьогодні попереду Державної думи ухвалює самостійне рішення? Тут постає дуже багато питань», - заявив Руслан Ригованов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Коля Сєрга розповів, чому зустрічі з воїнами ВСУ кращі за будь-які антидепресанти: «Світлі очі в темні часи».

Також Знай.ua повідомляв, що путін провалив навіть тактику геноциду свого народу: «Як у 1941 році».