Про це він розповів на своєму каналі.

«За моєю інформацією, те, що нам зараз кажуть синоптики, це може бути найхолодніша зима за останнє десятиріччя. Але це точно така ж правда, як і те, що таких руйнувань під час війни на європейському континенті і таких війн повномасштабних не було з часів Другої світової війни», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, українці повинні бути готовими до всього, зокрема й до нової хвилі переселенців. Олександр Качура наголосив, що український народ гостинний, тому прийме людей з інших регіонів, адже розуміє, що зараз відбувається на тих територіях і як там люди потерпають.

«Українці ж ще з 2014-го року і пізніше одне одному допомагають. І це безпрецедентно, насправді, це саме те, за що ми стоїмо по сьогоднішній день, коли ми допомагаємо армії, коли ми допомагаємо одне одному», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у путіна залишилося всього два сценарії, як закінчити війну в Україні: обидва програшні для диктатора.

Також Знай.ua повідомляв, що пропагандисти вирішили висміювати тих, хто тікає від мобілізації: вийшло жалюгідно і мотивує ще більше.