Про це він розповів на своєму каналі.

«Це, напевно, перше та останнє моє відео подяки росії, адже саме росія стала найбільшим постачальником озброєння для наших Збройних сил України. Але лише ми у вас (росіян – Ред.) нічого не купували. Ваші солдати так швидко тікали від українського контрнаступу, що покидали техніки, зброї, боєприпаси на сотні мільйонів доларів», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, ця зброя, яку кинула російська армія на українській території, не настільки потужна і точна, як західна, але вона дуже допомагає ЗСУ звільняти наші землі від ворога. Олександр Качура підкреслив, що поки для окупанта дістають зі складу старенький танк, українські військові їхатимуть до нього на новеньких трофейних.

«Кумедно, чи не так? Ви прийшли до нас із мечем, і від свого ж меча загинете», - додав Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, володимир путін втратив свою владу, в США готують світ до поразки росії не тільки в Україні: кордони майже втрачені.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що США вдарять по росії у відповідь на застосування ядерної зброї: Зеленський заочно «поховав» диктатора