Про це він сказав у програмі «Розвилка».

Як пояснює експерт, просто так взяти та написати заявку до НАТО неможливо. Зокрема, зазначає він, можна скільки завгодно прописувати в преамбулі Конституції прагнення вступити до НАТО, можна щодо цього приймати будь-які законодавчі, підзаконні акти, але НАТО – це система та структура.

«І тому, перш ніж написати заяву, треба як мінімум отримати непублічну згоду від двох ключових країн – це США та Великобританія. Наскільки я розумію, Велика Британія не проти. А ось Сполучені Штати Америки поки що не горять бажанням бачити Україну в НАТО, і це відверто. Тому я думаю, що так Володимир Олександрович дуже гарно перевів м'яч у бік Білого дому та Даунінґ-стріт, 10», - пояснює Руслан Бізяєв.

Тож тепер, розмірковує він, тепер це навіть не проблема Зеленського, це тепер більше проблема Трасс та Байдена. До того ж, додає політолог, тепер Зеленський може спокійно заявити, що з 24 лютого поточного року більшість громадян України виступають за вступ до НАТО і він робить для цього все можливе, питання – що ж робить НАТО.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко розповів, чим путін лякатиме Україну після провалу ядерного шантажу.

Також Знай.ua писав про те, що до Конгресу США внесли доленосні законопроекти про росію як спонсор тероризму.