Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я зараз вважаю, що немає сенсу закривати кордони. Ми зараз бачимо цей процес «могилізації» з боку російської федерації, коли утилізують фактично непотріб», - заявив Святослав Дубина.

За словами військового, щоб здобути успіх на фронті, необхідно, щоб люди, які пішли воювати, були мотивованими, горіли бажанням звільнити українські території від ворога. Святослав Дубина також наголосив, що не можна нікого змушувати воювати, це має бути свідомий вибір.

«І це не лише у територіальній обороні. Багато людей почало волонтерити, бізнесом допомагати. Тобто кожен почав на своєму фронті вкладати у перемогу. І ось тут саме прояв людей волі. Люди волі знайшли себе у спротиві», - повідомив Святослав Дубина.

Військовий зазначив, що 24 лютого в Україні утворилися дві черги: одна в пункти територіальної оборони, а інша на кордонах. Саме тоді, як наголосив Святослав Дубина, можна було легко визначити, хто людина волі, а хто ні.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, обстріли українців лише посилять допомогу Заходу та лють: навіть пропагандисти допетрали.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Арестович назвав причину запізнілої реакції кремля на вибухи у Криму: «Тепер бійка за владу».