Про це він розповів на своєму каналі.

«Російські солдати прийшли вбивати, грабувати, катувати, знищувати українців. Але це вже наслідок, першопричиною був злочинний наказ путіна по вчиненню акту агресії і геноциду українського народу. На жаль, діючі механізми міжнародні не дають можливості притягнути путіна та його поплічників швидко до відповідальності», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, в росії не працюють норми міжнародного права, тому Верховна Рада звернулася до ООН, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї ОБСЄ і НАТО, до парламентів усього вільного світу, щоб ті виявили ініціативу й ухвалили рішення щодо створення міжнародного трибуналу для путіна.

«Це питання не тільки України, це питання всього світу, тому що таких путінів може бути далі ще багато. І якщо ми хочемо, щоб більше цього не повторилося, ми повинні поставити цю крапку раз і назавжди», - завив Олександр Качура.

Народний депутат наголосив, що тільки тоді, коли путінський режим буде остаточно повалений, ми зможемо сказати: «Ніколи знову!».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: «Вони розуміють, що повністю програють війну».

Також Знай.ua повідомляв, що українців не залякати: після ракетних ударів люди так завзято кинулись донатити, що банки не витримували.